Site icon Lillesand Seilforening

Saltholmentur 2013

Hei alle sammen!
Nå er vårsesongen til Jollegruppa over, og vi avsluttet med en flott og aktiv tur til Saltholmen i helgen! Vi var 13 barn og 4 voksne som overnattet. En kjempestor takk til Line, Eivind og Aanon som hjalp meg å passe på alle de 13 små:-) Vi hadde med oss 3 optimister ut, og det ble masse vannaktiviteter med en gang vi kom ut til fyret. Tommy, Knut og Peter dro tuben rundt og rundt, og jeg tror ikke det var mange som ikke fikk prøvd seg! Noen få viste frem sine ferdigheter på wakeboard, mens andre var ute og fisket i sjekta. Snorkling ble det også på noen, til og med Line imponerte med å hive seg uti! Noen foreldre kom ut til oss på lørdag og grilte med oss, mens noen kom ut på søndag. Olga kom til og med og serverte nydelig kake:-)

Vi hadde det kjempegøy, selv med det været vi fikk lørdag ettermiddag! Styrtregnet kom heldigvis etter at vi hadde spist ferdig, så vi kunne fortsette å ha det gøy innendørs. Været ble lettere på søndag, og ble riktig så fint da vi kom inn til land!

Uansett vær, jeg håper de fleste av barna hadde det fint og koste seg der ute. De var snille og greie, selv om det alltid er gøy å erte de «store» guttene litt! Det ble en riktig fin avslutning på sesongen vår!
 
Det lå igjen noe gjenglemt tøy fra Saltholmen turen: En svart regnbukse (str S) og en hvit T-skjorte m/blå skrift.

Jeg har en del bilder fra Saltholmen, som jeg skal dele med dere når jeg får litt tid til å organisere meg:-)

Tusen takk til de jollegruppe-foreldre som møtte opp til dugnad på tirsdag! Vi fikk gjort en masse, men det gjenstår også en del…så det tar vi alle sammen til høsten:-)

Seilskolen begynner i neste uke, så for de av dere som skal være med på den, så sees vi der.

Husk at «din» båt kanskje vil bli brukt på seilskolen, så om du ønsker å trene litt ekstra de neste 3 ukene, så vil jeg gjerne bli spurt først om det er greit at du tar båten din.

Vi starter opp igjen med vår første tirsdagstrening 20. august.

HA EN RIKTIG GOD SOMMER!

Hilsen

Lise og Peter
Jollegruppa LSF

Exit mobile version