LSF’s Julehilsen 2023

Kjære seilvenner I år skrives julehilsenen mens «Tre nøtter til askepott» ruller over skjermen, og man kan kanskje si at jeg er litt sen med å få denne hilsenen ut. Likevel er det jo nå jula begynner, og det er en fin anledning til å skrive årets julehilsen til dere… 2023 har vært et spennende år i foreningen. De nye bryggene ble ferdige, stormene har ristet litt i oss, og vi har hatt masse fin seiling både i jollegruppa, brettgruppa og i Tur og Hav. På tampen av året her fikk vi dessuten kjøpt Wingfoil, og jeg tror det er flere som gleder seg til å få prøve dem når det blir litt varmere i vannet. Vi har litt jobb å gjøre med det nye garderobebygget nå til våren, men så kan vi bare glede oss å ta det nye huset i bruk! Det kommer til å bli en stor oppgradering og forskjell for både jolleseilerne og oss andre å få slike fasiliteter tilgjengelig. Rundt oss er det lenge siden det har vært så mye krig og konflikter som nå, og det er hjerteskjærende å se. Det er også mange her hjemme som har fått det vanskeligere med å få endene til å møtes. Vi som forening ønsker å bistå der vi kan, og det viktigste vi gjør er nok å være et trygt og åpent fritidstilbud her i Lillesand. Seiling skal fortsatt være for alle som vil!

Avslutningsvis har jeg bedt ChatGPT si noen bevingede ord til seilerne her i Lillesand: «I denne magiske juletiden ønsker jeg dere glade havvinder som fyller seilene deres og fører dere trygt hjem til kjærlige armer. Må stjernene på himmelen veilede dere som lysende fyrtårn, og bølgene under båten minne dere om livets stadige bevegelse.»

Jeg ønsker dere alle ei riktig god og fredfull jul, og et spennende nytt seilår i 2024! Jeg håper vi sees på fjorden!

Hilsen Ranveig.

Leder LSF