Site icon Lillesand Seilforening

LSF ønkser alle seilere en God Jul og Godt 2022

Julehilsen til lillesandsseilerne

I hele min periode som leder for seilforeningen i Lillesand har første punkt på styremøtene vært «pandemisituasjonen». Etter det siste styremøtet i november skrev jeg i referatet at

«…nå er vel situasjonen tilbake til normalen. Idretten har åpnet helt opp, og det er ingen restriksjoner lenger».

Vi så vel alle for oss en høst med vanlig liv, og en jul med konserter og sosialt liv som vanlig.

Så hadde jammen dette viruset enda mer på lager for oss.  Vi må på nytt tilpasse oss og leve mye mer begrenset enn planlagt. Per i dag har vi vel smittetall i Lillesand som ville gitt oss mareritt om de hadde kommet i fjor, men nå har vi på en merkelig måte også blitt litt vant til det.

Som leder for seilforeningen og som ansatt på sykehuset kan jeg ikke si annet enn at jeg håper vi klarer å samle litt krefter til denne dugnaden også, selv om vi alle er lei. Det er fremdeles mye på spill, og vi har ingen å miste.

Mitt personlige håp er at denne siste varianten, som tydelig er mer smittsom, ikke gjør folk så syke, og at det hele kanskje derfor brenner ut litt fortere. Det er det jeg håper.

Hvilke konsekvenser smittesituasjonen får for oss i foreningen når seilingen starter opp til våren vet vi jo ikke helt enda. Jeg tror nok imidlertid at klubbkvelden styret har planlagt over nyttår henger i en tynn tråd. Kanskje også årsmøtet må bli digitalt i år, men det gjenstår å se.

Uansett er vi heldige som driver med en sport som er utendørs, og vi er nok mange som gleder oss til å legge bort munnbindet og komme oss ut på sjøen.

På ett eller annet vis skal vi komme oss gjennom dette sammen med seilgleden intakt.

Er dere med?

Jeg vil takke alle ildsjeler i foreningen for alt arbeid som legges ned, både i jollegruppa, seilsportligaen, tur og hav, brettgruppa og huskomiteen.

Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år sammen med dere!

Ønsker alle seilere i Lillesand en riktig god jul, og et godt nytt år!

Stay safe!

Ranveig Andersen, Leder i LSF