Lillesand Seilforening

LSF Årsmøte 2021

Viktige beskjed til LSF sine medlemmer: Årsmøtet i LSF utsettes til etter påske.

Etter planen skulle LSF ha årsmøte i begynnelsen av mars 2021.

På grunn av smittesituasjonen ser man seg nødt til å utsette dette til over påske. Datoen kommer vi tilbake til når vi vet mer om gjeldende smittevernregler. Dette er i henhold til NIF/NSF sine anbefalinger.

Vi i styret håper virkelig på et årsmøte hvor medlemmene kan samles på seilbasen som vanlig. Vi krysser derfor fingrene for at smittesituasjonen bedrer seg de kommende månedene slik at vi får dette til. Dersom situasjonen ikke tillater dette, vil vi gjennomføre årsmøtet digitalt.

I tillegg til å forhåpentligvis gjennomføre årsmøtet som vanlig, har vi også planlagt å ha premieutdeling fra fjorårets onsdagsregatta denne kvelden.

I påvente av at datoen bestemmes, kan det sendes inn saker til årsmøtet på vanlig måte.

Til informasjon kommer medlemsavgiften for 2021 til å faktureres noe senere på året enn tidligere på grunn av denne utsettelsen.

Leder i LSF

Exit mobile version