Site icon Lillesand Seilforening

LSF’s Julehilsen

Styret i Lillesand seilforening vil takke alle seilerne i foreningen for et innholdsrikt og morsomt seileår.

I foreningen har vi hatt flott deltagelse både i jollegruppa og årets seilskole, og LSF har hevdet seg i seilsportsligaen også i år. Vi har hatt fulltegnede nybegynnerkurs i Tur og hav, og håper på flere kurs også neste år. I år var vi godt med båter på sjøen under onsdagsregattaene også, og det er plass til flere 🙂 …

På seilbasen jobbes det med å renovere brygger, og det skal fikses garderober i det hvite huset etterhvert. Bedre garderobefasiliteter har lenge vært  sårt tiltrengt, og skal etter planen bli ferdig til våren.

Vår kjære Karin som alltid stiller opp ble nominert til årets ildsjel på Agder, og nådde nesten opp. For oss i LSF er hun uansett en vinner, og vi er så utrolig heldige som har henne og Dave i foreningen og i jollegruppa.

 

Siden jeg skrev julehilsen i fjor er det jammen mye som har endret seg rundt oss. Vi har fått krig i Europa, og våre naboer i Ukraina trenger sårt vår hjelp.

Her i Norge er det også mange  som kjenner godt på lommeboka at den økonomiske situasjonen endrer seg, og vi at vi alle får mindre å rutte med.

Jeg kan ikke si annet enn at det er viktigere enn noen gang å ta godt vare på hverandre, både i jula, og videre i 2023.

Vi ønsker å være en forening for alle som ønsker å seile og bruke sjøen – uansett lommebok. Vi er nok mange som virkelig opplever sjøen som et fristed og pusterom, og slik håper vi det kan fortsette å være. Vi takker derfor vår sponsore som gjør det mulig å kunne tilby dette til alle Lillesandere.  Kjenner du noen som trenger et slikt pusterom – ta dem med da vel… 🙂

Vi i Lillesand seilforening ønsker alle lillesandsseilerne en riktig god jul, og et fantastisk nytt seilår 2023.

Ranveig Andersen

Leder LSF

Exit mobile version