Site icon Lillesand Seilforening

Jollegruppa 2014

Hei alle sammen!

Nå gleder vi oss til snart å komme i gang igjen i Jollegruppa! Terminlista for 2014 finner dere i menyen til venstre. Første arrangement på terminlista er Seilsør Samling 7.-8. mars i Homborsund. Det er Gunnar Frigstad som arrangerer denne samlingen, så for mer informasjon om dette, ta direkte kontakt med Gunnar, mob. 90685713.

Vi starter som vanlig med 3 tirsdager i svømmehallen på Møglestu. Den første tirsdagen er 18. mars. Vær obs på at vår time blir fra kl. 16.00 – 17.00! 

Husk å ta med vanlig badetøy (det er ikke lov å ha på undertøy under badebuksa). De som vet de skal trene på å svømme med klær på, tar med seg bukse og genser til dette. Vi skal også ha litt førstehjelpsundervisning (tirsdag 25/3) og selvfølgelig trene på å rette opp en kullseilt jolle den siste tirsdagen.

Som dere ser fra terminlista, så tar vi alle 3 gangene i svømmehallen og vasker båtene før påske, sånn at vi kan ha vår første dag på vannet rett etter påske. Vi tar også et kort foreldremøte denne dagen, for å planlegge sesongen og gå igjennom oppgaver.

Peter og jeg gleder oss til å se dere alle sammen igjen, men hvis det er noen av dere som ikke vil fortsette i år, så er det fint om jeg får beskjed om det så snart som mulig. Det gjør det greiere for meg å planlegge. Vi trenger å rekruttere flere seilere til Jollegruppa, så hvis du kjenner noen som har lyst til å prøve å seile, så inviter dem med deg!

Sees 18. mars kl. 16.00!

Exit mobile version