Årsmøte 2021

Vi håper å kunne trosser koronaen og avholder årsmøte for Lillesand Seilforening torsdag 20.05 klokken 18:30

Avhengig av smittevernsregler blir det avholdt enten innendørs, utendørs eller via Teams.

Det vil også bli premieutdeling etter seilsesongen 2020 og lett servering om mulig!

Håper så mange som mulig kan komme!

Saker til årsmøtet må sendes til leder@lillesand-seilforening.no senest 2 uker før årsmøtet. Alle saker og revidert regnskap blir lagt ut på hjemmesiden for innsyn innen Torsdag 13.mai,  en uke før møtet.

Agenda:

 • Behandle årsmelding
 • Behandle regnskap i revidert stand
 • Behandle innkomne forslag og saker.
 • Fastsette kontingent
 • Vedta budsjett
 • Behandle organisasjonsplanen
 • Valg

Vel møtt!

Styret

Lillesands Sparebank Cup 2021 – Onsdagsregatta

Etter en noe amputert 2020 sesong, håper vi å kunne avvikle onsdagsregatta både vår og høst  nå i 2021.

Så sant smittcvernsregler tillater det, vil første regatta bli avholdet 12. mai, og videre med følgende datoer:

 

Vår Høst
12. Mai 4. August
19. Mai 11. August
26. Mai 18. August
2. Juni 25. August
9. Juni 1. September
16. Juni 8. September
30. Juni 15. September

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Norges Seilforbunds koronavettregler for seilere oppdatering 16/04/21

Idrettens generelle veileder: «Smittevern for idrett» er den gjeldende hovedveilederen som «Smittevernsveiledning for seiling» er basert på. Den kan leses i sin helhet her.

De tre hovedprinsippene for å bremse smittespredning er:
 1. Syke personer skal holde seg hjemme
 2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
 3. Holde minst 1 meters avstand og redusere kontakt mellom personer
Nedenstående retningslinjer gjelder for arrangementer og aktiviteter for seilforeninger og klasseklubber tilknyttet Norges Seilforbund:

Utgangspunktet du som seiler må forholde deg til, er dette:

16. april innførte Regjeringen det de kaller trinn 1 i en planlagt gjenåpning av samfunnet. Disse tiltakene gjelder for hele landet, men med unntak av enkelte kommuner som har ekstra høyt smittetrykk. Der opereres det med ulike tiltaksnivåer som er strengere enn de generelle nasjonale reglene, og innbyggere i disse kommunene er underlagt de lokale tiltaksnivåene.

Disse kommunale tiltaksnivåene har betegnelsene A, B og C. A er det strengeste.

I de generelle smittevernsreglene opereres det med begrepet «regioner», men ettersom grensene for en region ikke er generelt og spesifikt definert av myndighetene, har Norges Seilforbund definert følgende regioner som gjelder for all seiling:

Region vest: Vestland og Rogaland fylke, Møre og Romsdal fylke

Region sør: Agder fylke

Østlandet: Viken fylke, Vestfold og Telemark fylke, Oslo

Innlandet: Innlandet fylke

Trøndelag: Trøndelag fylke,

Region nord: Nordland fylke, Troms og Finnmark fylke

De nasjonale reglene

De nasjonale reglene i trinn 1 som gjelder fra i dag, 16. april, innebærer at barn og unge under 20 år kan bedrive organisert trening som normalt. Det gjelder uansett hva slags båttype du seiler i. Alle under 20 år kan også seile regattaer innenfor sin region såfremt ingen av kommunene i regionen er underlagt et spesifikt tiltaksnivå (A, B eller C) som gir begrensninger. Seilere fra kommuner med begrensninger må forholde seg til de reglene som det aktuelle tiltaksnivået i kommunen foreskriver.

For voksne er de nasjonale reglene strengere, og de gir kun rom for organisert trening i enmannsjoller og i båter hvor det er mulig å holde minst en meters avstand. Det vil i praksis si innen shorthanded-seiling og i storbåt med maksimum tre  om bord. Er alle fra samme husstand, gjelder imidlertid ikke disse reglene. Dette er med andre ord de samme reglene som ble praktisert i store deler av fjorårets seilsesong.

Norges Seilforbund anser lokale ukedags-seilaser som organisert trening.

Lokale tiltaksnivåer

Fordi smittetrykket er ulikt rundt om i landet, har myndighetene innført grader av tiltaksnivåer. Som allerede nevnt: A, B og C – der A er det strengeste.

Hvor i landet det er innført spesifikke tiltaksnivåer, vil du finne på Regjeringens nettside «Regionale tiltak ved lokale smitteutbrudd». Sjekk her om din kommune

NSF har lagd en matrise som forsøker å skissere begrensningene og mulighetene som ligger innenfor de ulike trinnene, aldersgruppene og tiltaksnivåene. 

Tiltaksnivå A, har i stedet for en meter, krav om at de under 20 år må holde to meters avstand. I disse kommunene er det med andre ord enda strengere enn i Oslo. Krav om antall i kohorten er det samme som i Oslo.

Det forhindrer dog ikke at du kan seile på egenhånd i enmannsjollen din ute på sjøen og trene på den måten. Poenget er at man ikke skal være sammen og dermed kunne være en potensiell smittespreder.

Det er også slik at dersom du for eksempel bor i Asker som for tiden har tiltaksnivå A, så kan du ikke reise til en annen kommune uten tiltaksnivå for å konkurrere der. Du er som person underlagt det tiltaksnivået som gjelder for hjemkommunen din.

Nivåene B og C byr på lettere restriksjoner. Nivå B gjør det blant annet mulig for voksne å trene i enmannsjoller, shorthanded-seiling og storbåter der det er mulig å holde en meters avstand.

Konsekvenser

De nasjonale reglene og forskriftene som gjelder per i dag, gjør det utelukket å arrangere nasjonale regattaer som norgesmesterskap og norgescuper. Man kan i beste fall kun konkurrere innenfor de regionene som NSF har definert.

Regjeringen har ikke ennå spesifisert hva som vil komme i neste trinn av gjenåpningen, men den har antydet at reglene vil forbli noenlunde de samme for barn og unge, men med noen lettelser for innendørs aktiviteter. Formuleringen når det gjelder voksne er ennå svært vag: «Oppfordre til aktivitet utendørs heller enn innendørs.»

Du finner NSFs smittervernsregler her.

Vertskap til sommerkafe på Slåttholmen ønskes

Lillesand kommune og Midt Agder Friluftsråd søker etter vertskap til Slåttholmen i Lillesand fra uke 25 til og med uke 33. Lag og foreninger i Lillesand med frilufts relaterte aktiviteter oppfordres særlig til å søke om å bli vertskap.
Arbeidet er ulønnet, men de kan tilby en trivelig sommerjobb med mulighet for å feriere på en holme i Blindleias løp. Vertskap innebærer ansvar for å drive enkel sommerkafe i hytte øst. I tillegg må påregnes enkle driftsoppgaver som plenklipping, søppelhåndtering og tilsyn toalett og brygger. Mer info finnes her

Midt-Agder Friluftsråd

Er du medlem i LSF og synes du det virker interessant må du gjerne ta kontakt innen 30. April med:

Karin Mets på  jollegruppa@lillesand-seilforening.no

Felles sjøsetting av båter på Kokkenes 2021

Det blir felles utsetting/sjøsetting av båter på Kokkenes
 • tirsdag 13.04
 • tirsdag 27.04

Løftingen begynner begge dagene kl. 1200 og man må selv kontakte Kristen Flå for å avtale tidspunktet for sitt eget løft.

Kristen nås på mob.: 915 63 655 eller email: kristen@kflaa.no.

Dersom disse dagene ikke passer er det bare å ta kontakt med Kristen Flå for å avtale annet tidspunkt for sjøsetting.

Minner om siste frist for å ha sjøsatt og ryddet opp etter deg, dvs fjernet alt av krybber/opplagsutsyr, er 09.05.2021 kl. 1600.
Mvh og beste ønsker om et virusfritt båtliv
Opplagsansvarlig LSF.

Sesongstart 2021 av Jollegruppa Lillesand Seilforening samt nybegynner kurs

Vi starte med trening i svømmehallen samt informasjon til foreldrene. Vi øve oss i førstehjelp og kullseilings trening samt svømming med redningsvest.

Trening i Lillesand svømmehallen (Møglestu): lørdag 24.04  : 14.30 – 17.30

Vanlig trening på Kokkenes: fra 27.04 hver tirsdag  17.00 – 19.00

OBS Pga av stor pågang er Sommerseilskole 2021 allerede fullbooket.

89056013_2668072966622273_3166159223851581440_o

Se Terminliste jollegruppa 2021 for alle aktiviteter

For mer informasjon og påmelding:

Karin Mets, leder Jollegruppa LSF
jollegruppa@lillesand-seilforening.no
tlf : 95189662

Tipper du?

Send SMS GRASROTANDELEN 892396272 til 60000

Har du Spillerkort? Norsk Tipping gir inntil 7% av spilleinnsatsen din til Lillesand Seilforening hvis du melder fra hos kommisjonæren, norsk tipping’s webside eller via SMS! Gjør det nå, mens du husker det. Hent frem mobiltelefonen du er registrert med hos tippekommisjonæren eller lån telefonen til onkel, tante, far eller mor som du vet at tipper og vil støtte oss. Send SMS GRASROTANDELEN 892396272 til 60000 Alternativt, si ifra hos kommisjonæren at du vil støtte Lillesand Seilforening

–Du kan lese mere om Grasrotandelen på Grasrotandelen.no.

Bilder fra Ågerøya rundt 2020

Årets Ågerøya rundt ble en særdeles fin regatta!

Her er noen bilder fra passeringen av Justøybrua.
Nå gleder vi oss bare til neste sommer!

Lån av LSF utstyr til medlemmer

I forhold til COVID19 smittevern regler vil styre gjerne minne alle medlemmer på at all aktivitet på seilbase er i regi av LSF.

Det betyr at lån av utstyr ikke er mulig uten nærmere avtale med en av styret.

I tillegg vil vi understreke at , ved bruk av utstyr, man skal melde om utstyr ble skadet. Dette for å kunne reparere skade så fort som mulig samt ikke større skader kan oppstå.

Båtførerprøven hos Lillesand Seilforening – Lørdag 20. juni er full booket

Ønsker du å ta båtførerprøven i Lillesand?
Waypoint Maritime er på plass hos Lillesand Seilforening for å avholde en ekstra dagskurs til Båtførerprøven med tilhørende eksamen. Kurset arrangeres i samarbeid med oss i Lillesand Seilforening, og er åpent for alle. Du må ikke være medlem av Lillesand Seilforening for å delta.
Dato nedenfor er den som er tilgjengelig for LSF, men med færre personer per kurs enn vanlig pga COVID19 tiltak.
Mer informasjon angående retningslinjer for smittevernshensyn vil bli sendt ut i forkant av kursdagen. Er du forkjølet eller har andre luftveissymptomer må du holde deg hjemme til du har vært symptomfri i minst 1 dag før du deltar på kurs.
Praktisk info:

Sted: Lillesand Seilforenings klubbhus, Kokkenes 31, Lillesand.
Pris: Kr 1490,- per person + eksamensavgift til Båtførerregisteret
Klikk på dato du ønsker for linken til påmeldingen for dette kurset og registrer deg på båtførerregisteret.

Waypoint Maritime holder et lærerikt kurs med dyktige instruktører som har fokus på å formidle innholdet i læreplanen på en lett og forståelig måte. Felles går vi igjennom pensum, inkludert praktiske oppgaver i kart og navigasjon. Vi repeterer pensum til alle er klare for å ta en nettbasert eksamen på slutten av dagen.
Man vil få utdelt alt av nødvendig kursmateriell, samt et forberedende nettkurs ved påmelding. Kursleder vil gjøre sitt ypperste for å møte deltakernes behov underveis.
Vell møtt!

OBS. Kurset er full booket nå

Nyttårs Regatta i Grimstad

Lørdag 4. Januar stilte to Red Rock lag fra Lillesand Seilforening i Nyttårscup arrangert av Grimstad seilforening.

I et forrykende tempo, og i perfekt vær ble det avholdt 24 seilaser på 5,5 timer. Arrangementet gikk som smurt fra begynnelse til slutt, og jeg tror alle hadde en strålende dag på sjøen!

LSF’s senior lag endte på en akseptabel delt 8. plass, mens juniorene fikk en finfin 4. plass.
Vårt junior lag var også det yngste laget på vannet med en snittalder på 17, og kvinneandel på 50%!!

Vi takker alle som var med på å gjøre dette til en strålende forsmak på en flott seil-sesong!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Foto: Ranveig Andersen

LSF Jollegruppa har fått stor gave fra LOS Fondet

Barna fra LSF Jollegruppa har fått tildelt et stor beløp fra LOS fondet som skal brukes til nytt utstyr. Vi er veldig glad for denne generøse julegave og takker LOS så mye!

(klikk på linken ->) Vinnere i desember 2019

Nok en gang har juryen gjennomgått mange gode søknader. LOS Fondet innvilger totalt 225.000 kroner i støtte til følgende lag, foreninger og enkeltpersoner for desember 2019:

60 000 kroner: Lillesand Seilforening – jollegruppaLIllesand Seilforening.JPGLillesand Seilforening er hovedvinner i tildelingen fra LOS Fondet i desember. De mottar 60 000 kroner som skal brukes til å kjøpe nye treningsseil, en ny Optimist-jolle, samt hjelmer til nybegynnere.Jollegruppa består av barn mellom 8 og 18 år som lærer å seile i alle typer vind og vær. Med slagordet Seiling for alle ønsker klubben å være tilgjengelig for alle som har lyst til å seile.  Alle barna får tildelt sin egen båt som de får ansvar for og må passe godt på gjennom hele sesongen.

LSF – Red Rock sailing team i 2019

I 2019 har Lillesand Seilforening satset for det første gang på seilsportsligaen. Selv om dette var helt nytt, har det vært et veldig vellykket år. Vi har fått stor hjelp av våre sponsorer Red Rock AS, som var SSL team hovedsponsor siden februar, sammen med Lillesand Sparebank og Flaa Kran og Transport til å få vårt helt egen Melges 24 som treningsbåt. Den er likt en J70 og godt utgangpunkt for trening. Følgene ble Lillesands seilsportsliga team dannet. Melgesen var i utgangspunktet ‘bare’ en treningsbåt, men det er ikke saken lenger. Teamet har nå også vært med i ulike regattaer i denne båten, blant annet Melges NM. I teamet har vi mange forskjellige seilere med erfaring fra forskjellige båter. De fleste hadde aldri seilt denne type båt før. Det er et interessant utgangspunkt, men etter en sesong trening og konkurranse seiling går det ekstremt bra.

Den første regattaen som ble seilt av Lillesands SSL team var en sørlandscup i Melges. Dette ble arrangert av Grimstad seilforening, på utsiden av gjestehavnen. Banene var relativt korte, og det ble seilt mange. Dette var en veldig god trening for grunnstrukturen til teamet, og ga oss et godt utgangspunkt til kvalifiseringen til seilsportsligaen. Denne gangen var Helle Øren-Svensen, Wenche Talloen, Nicolai Andersen, Thor Bylund, Daniel Hansen og Thomas Frigstad.

 

 

 

 

 

 

Nå kom dagen, vi skulle kvalifisere oss. Dette skjedde i Sandefjord samtidig som J70 Youth Champions League. Teamet bestod av Aleksander Gauslaa, Thomas Frigstad, Wenche Talloen og Daniel Hansen. Vi ble veldig positivt overasket over resultatene. Første dag lå vi på en 1. plass i vår regatta og en 2. av alle sammen. Vi holdt ikke disse plasseringene andre dagen, men fikk tilslutt 2. i vår regatta og 4. av alle sammen. Som er ganske imponerende for første gangs lag og vi kvalifiserte oss til seilsportsligaen 1. divisjon.

 

 

 

 

 

 

Det første stevnet i SSL var i Oslo på Aker brygge. Her deltok Thomas Frigstad, Helle Øren-Svensen, Thor Bylund, Daniel Hansen og Aleksander Gauslaa. Det var litt tekniske problemer med tracking systemet, men heldigvis ordnett det seg tilslutt. Vi fikk en 6. plass som var veldig bra, og vi så at vi måtte forbedre oss i noen felter.

 

 

 

 

 

 

 

Det andre stevnet var på Hankø. Det var lenge planlagt at banen skulle være ute på havet, men på grund av mye vær og vind ble det inne på trange Hankøsundet istedenfor. Vi får bare håpe at neste år bli det på åpent hav. Denne gangen var Dave Talloen, Wenche Talloen, Nicolai Andersen og Thomas Frigstad med. Vi hadde aldri seilt i så mye vind før, og det var ikke lov å seile med gennakere på lensen for sikkerhetens skyld. Det var litt synd selvfølgelig, men fortsatt en suksessfull dag. Andre dag var det litt roligere, og vi fikk til mer taktisk seiling. Tilslutt endte vi med en 7. plass. Fornøyde, men sikkert plass for forbedring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det tredje stevnet ble arrangert i Arendal. Vi skulle egentlig starte tidlig på lørdagen, men på grund av vær og vind ble det utsatt noen timer. Det var nødvendig fordi vinden lag stabilt på 30 knop.

I Arendal stilte Ove Bessesen, Thomas Frigstad (lørdag), Aleksander Gauslaa (søndag), Helle Øren-Svensen, Daniel Hansen og Wenche Talloen. Lørdagen var en relativt dårlig dag, men heldigvis på søndagen greide vi å seile oss opp. Vi endte med en 6. plass her også.

 

 

 

 

Nå var det på tide med litt Melges igjen, så vi stilte på NM som var i Askøy. Her besto teamet av Wenche Talloen, Aleksander Gauslaa, Thomas Frigstad, August Austefjord (GSF og LSF trener) og Lars Nicolay Løvdal (GSF). Det var en veldig fin tur, men det oppsto litt problemer på vannet. Første dagen var dessverre fylt med masse skader over hele feltet pga mye vind. Været var igjen ikke på vår side, og det var kraftig storm på lørdag. Seilasen måtte avlyses. På søndag var det fortsatt veldig mye vind, men det ble regatta. Det var en veldig god erfaring og vi lærte mye av å seile med de beste.  Vi var fornøyde, selv om resultatene ikke var på toppen.

Det siste og det mest spennende stevnet var i Trondheim. Dette stevne avgjorde om vi skulle komme til eliteserien eller ikke. Her stilte Ove Bessesen, Thor Bylund, Thomas Frigstad og Aleksander Gauslaa. På lørdag var det relativt lite vind og mye venting. Heldigvis gikk seilingen veldig bra. De tre første plassene var veldig sikre, men 4 plassen sto åpen og ble kjempet om av fire foreninger. Siste regatta hadde veldig mye å si, og heldigvis endte vi opp med 4. plassen. Dermed rykket vi opp til Eliteserien, og vi var selvfølgelig veldig fornøyd med det.

Nå er seilsesongen over for i år. Vi vil gjerne takke alle sponsorene våre for at de gjorde dette mulig. Vi håper at vi kan holde oss i Eliteserien neste år og gjøre det bedre i Melges NM (med litt mindre vind).

NM 2020 blir arrangert i Arendal og Seilsportsligaen 2020 blir arrangert i Molde, Hankø, Arendal og Florø.

Les alt om Norsk Seilsportsliga 2019 i race report

 

Sommer 2019 – LSF Brett kurs

Brettgruppa holder normalt nybegynnerkurs i brettseiling hver vår. Dette er et kurs på 4-5 timer der deltakerne lærer det grunnleggende for å kunne bruke et seilbrett.

Etter store suksessen forrige gang gjentar brettgruppa:

 Innføringskurs i brettseiling, der man lærer det grunnleggende om å rigge og seile et seilbrett.

Kurset passer for voksne og ungdom fra ca 12år og oppover.

Tid: Torsdag 4. juli 2019, kl 17-21

Sted: Lillesand seilforening, Kokkenes 31

Pris: medlemmer 300,- ikke-medlemmer: 650,-

Kursholdere: Eivind Bjorå og Emil Evnum Påmelding:

Påmelding gjøres per epost til emil.evnum@gmail.com 

OBS: Begrenset antall plasser.
Utstyr: LSF stiller med brett og seil. Vi har også en del vester. Ta med egen våtdrakt.

Medlemer kan låne brett gratis etter endt av kursen

Red Rock Sailing Team i Seilsportsliga 2019

Fire LSF junior seilere kvalifiserte seg siste helg i Sandefjord for Seilsportsliga 1. Divisjon 2019.

Vi gleder oss til å følge LSF-Red Rock Sailing team som nå skal delta i 4 stevner i 2019. Startfeltet er satt sammen av noen av norges beste seilere som representerer seilforeninger fra hele Norge.

Stevne Eliteserien & 1.divisjon
# 1 -Oslo 9.–10. juni
# 2 -Hankø 22.- 23. juni
# 3 -Arendal 17. – 18. august
# 4 -Trondhjem 7. – 8. september

Sesongstart 2019 av Jollegruppa Lillesand Seilforening samt nybegynner kurs.

Lørdag 30.03.2018 starter vi i Lillesand Seilforening med Jollegruppa igjen. Da åpner vi også for nybegynnere! Kurset passer for jenter og gutter i alderen 8 til 14 år. Men også eldre barn er velkommen, vi finner en båt som akkurat skal passe til deg! Alle kan komme for å prøve seg i svømmehallen, du trenger ikke være medlem av seileklubben! Bare kom og bli med!

Første lørdag skal vi starte med trening i svømmehallen samt informasjon til foreldrene. Lørdag etterpå blir det førstehjelp og kullseilings trening.

Trening i Lillesand svømmehallen (Møglestu): lørdag 30.03 og lørdag 06.04  : 14.30 – 16.30

Vanlig trening på Kokkenes: fra 30.04 (etter påske) hver tirsdag  17.00 – 19.00

Se Terminliste jollegruppa 2019

For mer informasjon og påmelding:

Karin Mets, leder Jollegruppa LSF
jollegruppa@lillesand-seilforening.no
tlf : 95189662

LSF klubb rabatter

Rabatt avtale Maritim Båtutstyr Krisitansand (Sørlandsparken,obs de har flyttet nærmere E18)

10% LSF Rabatt på alt innafor kategori seilutstyr

15% på seilklær

20% på alt av tauverk

 • Disse rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Medlemmene må registere seg ved å vise medlemskort i butikken (hent den på minidrett.no )
 • Rabattene er personlige! og ved misbruk kan den tas bort
 • Rabatt avtale gjelder til 1. mars 2023

Rabatt avtale Seilert AS (Hasseltangen)

10% LSF Rabatt på materiell og timer for seilreperasjoner

 • Disse rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Medlemmene må registere seg ved å vise medlemskort (hent den på minidrett.no )
 • Rabattene er personlige! og ved misbruk kan den tas bort
 • Rabatt avtale gjelder til 1. mars 2023

Kontakt Eilert Vierli på mob. 908 79 901

Rabatt avtale Padlespesialisten (Stoa ved rundkjøringen av brannstasjonen)

10% LSF Rabatt på alt utstyr i butikken, unntatt kajakk og SUP

 • Disse rabattene kan ikke kombineres med andre rabatter
 • Medlemmene må vise medlemskort i butikken (hent den på minidrett.no )
 • Rabattene er personlige! og ved misbruk kan den tas bort
 • Rabatt avtale gjelder til 1. mars 2023

Min idrett

Medlemsregistrering:

Alle som driver idrett i organisert form må ha en bruker profil på «min idrett» igjennom Norges Idrettsforbund. I den profilen kan du registrere deg i alle de idrettslag som du er medlem av.

Bruksanvisning

Åpne: minidrett.no

Velg: logg inn eller Ny bruker (registrer dine brukeropplysninger)

– Legg merke til at personnummer sjekkes, så du kan ikke ha flere profiler

Du har nå opprettet din «generelle profil»

VIKTIG:

– Her kan du også registrere familie

Systemet foreslår familiemedlemmer eller ikke

Du kan søke opp famile-medlemmer ved å legge inn epost-adressen deres

Registrer manuelt nytt familiemedlem

Se igjennom de andre alternativene og legg inn de data du ønsker

 Nå kommer det viktigste!

1.Finn menyen «medlemskap» (søk opp Lillesand Seilforening)

2. Alle medlemmer i LSF er i hovedgruppen «seiling». I tillegg kan man velge en eller flere undergrupper: Jolle, Kjølbåt, Brettseiling og SUP (Stand Up Paddle)

3.Skriv ut medlemskort

 

Bli medlem!

Pga av COVID19 situasjonen og smittefare er det for tiden dessverre bare mulig å låne utstyr fra klubben etter avtale med styret. Sammen gjelder for utleie av basen. Håper at alle medlemmer har forståelse for dette. Vi oppdaterer oss fortløpende om status og oppdaterer tiltakene når situasjonen endrer seg

mvh

Styret

Ved å være betalende medlem i Lillesand Seilforening er du medeier og bidragsyter til seilmiljøet rundt vår fine seilbase i Lillesand.

–          Du støtter aktiviteter for barn og unge med fokus på trygg og positiv bruk av sjø og natur

–          Du kan låne SUP-brett og seilbrett etter avtale

–          Du kan låne båter etter avtale

–          Du kan delta på kurs, regattaer, seilskole og andre arrangementer, og få medlemsrabatt

–          Du får en eksklusiv mulighet til å leie seilbasen til private arrangementer. (Forutsetter at du har vært medlem i minst 1 år)

–          Du får medlemsrabatt på vinteropplag på Kokkenes

–          Du får halv pris på medlemskap i Saltholmens venner

–          Du får medlemsrabatt hos utvalgte butikker

Satser:

Familie: 600,-
Voksen: 500,-
Junior: 250,-
Støtte: 300,-
Kursavgift jollegruppa m/leie av jolle:
(150,- i rabatt dersom du seiler egen jolle)
900,-
Treningsavgift Seilsportsliga 900,-
Deltakelse onsdagsregattaer tur og hav vår/høst: 300,-

Du kan melde deg inn på linken Bli Medlem

 

 

Spørsmål? kontakt medlems administrator Torgrim Andersen.

medlem@lillesand-seilforening.no /975 59 347

 

Lik oss på Facebook!

Vår hjemmeside holdes løpende oppdatert med informasjon og resultater, men vi deler mye mer bilder og resultater på vår Facebook side. Her er det også mulig å diskutere ulike temaer eller hanke inn nye mannskaper. Det er ikke nødvendig med en facebook konto for å lese informasjon.