Vil du være skipper i vår h-båt?

Om du (og noen venner) ønsker å seile h-båt så har vi et supert tilbud til deg! Lillesand Seilforening har fått en h-båt av Jan Sundt som skal tilbys unge seilere som har lyst til å fortsette med seiling når de vil ha utfordringer utover jolleseiling. 2012-09-12 17.54.07

Er du interessert eller kanskje du kjenner noen som kunne tenke seg dette
så ta kontakt med oss via
eller !

Det er et voksende h-båt miljø i Lillesand med 5-6 båter på startstreken, alle er behjelpelige og deler gjerne erfaringer og gir gode tips. Onsdagsregattene i Lillesand er ganske ufarlige og vi tar hensyn til nybegynnere slik at vi unngår kjedelige situasjoner.

2012-09-12 17.54.322012-09-12 17.53.34

Ønsker du å vite mer om denne båttypen så er det egen klasseklubb i Norge nettet er fullt av ressurser og stoff for den vil lære seg teori, men praksis det får du på vannet. Her er noen lenker til inspirasjon:

Håper vi ses på sjøen!