Båtførerprøven hos Lillesand Seilforening

pga. coronavirus situasjonen er kurset utsatt til en senere dato. Vi oppdaterer her og Facebook når vi har satt en ny dato.
mvh
LSF styret
Ønsker du å ta båtførerprøven i Lillesand?
Waypoint Maritime på plass hos Lillesand Seilforening for å avholde dagskurs til Båtførerprøven med tilhørende eksamen. Kurset arrangeres i samarbeid med oss i Lillesand Seilforening, og er åpent for alle. Du må ikke være medlem av Lillesand Seilforening for å delta.
Praktisk info:
Tid: Lørdag 21.mars, 10.00-18.00
Sted: Lillesand Seilforenings klubbhus, Kokkenes 31, Lillesand.
Pris: Kr 1490,- per person + eksamensavgift til Båtførerregisteret
Klikk på linken til påmeldingen for dette kurset
Waypoint Maritime holder et lærerikt kurs med dyktige instruktører som har fokus på å formidle innholdet i læreplanen på en lett og forståelig måte. Felles går vi igjennom pensum, inkludert praktiske oppgaver i kart og navigasjon. Vi repeterer pensum til alle er klare for å ta en nettbasert eksamen på slutten av dagen.
Man vil få utdelt alt av nødvendig kursmateriell, samt et forberedende nettkurs ved påmelding. Kursleder vil gjøre sitt ypperste for å møte deltakernes behov underveis.
Vell møtt!
OBS: Vi har nok påmeldinger for å gjennomføre kurset men vi kan fortsatt ta med flere deltakere