Båtførerprøven hos Lillesand Seilforening

Ønsker du å ta båtførerprøven i Lillesand?
Waypoint Maritime på plass hos Lillesand Seilforening for å avholde dagskurs til Båtførerprøven med tilhørende eksamen. Kurset arrangeres i samarbeid med oss i Lillesand Seilforening, og er åpent for alle. Du må ikke være medlem av Lillesand Seilforening for å delta.
Praktisk info:
Tid: Lørdag 21.mars, 10.00-18.00
Sted: Lillesand Seilforenings klubbhus, Kokkenes 31, Lillesand.
Pris: Kr 1490,- per person + eksamensavgift til Båtførerregisteret
Klikk på linken til påmeldingen for dette kurset
Waypoint Maritime holder et lærerikt kurs med dyktige instruktører som har fokus på å formidle innholdet i læreplanen på en lett og forståelig måte. Felles går vi igjennom pensum, inkludert praktiske oppgaver i kart og navigasjon. Vi repeterer pensum til alle er klare for å ta en nettbasert eksamen på slutten av dagen.
Man vil få utdelt alt av nødvendig kursmateriell, samt et forberedende nettkurs ved påmelding. Kursleder vil gjøre sitt ypperste for å møte deltakernes behov underveis.
Vell møtt!
OBS. Det er begrenset antall plasser, så det er bare å melde seg på med en gang!
Om det skulle være for få påmeldte, vil kurset bli avlyst og får du refundert påmeldingsavgiften.