Opplagsfest – Sesongavslutning 2019

Styret og Tur&Hav har gleden av å invitere til opplagsfest/sesongavslutning med premieutdeling
Lørdag 19. Oktober klokken 19.

Dette blir årets store klubbfest med reker vin og sang.
For de som ikke er fult så glad i reker blir det andre mat-alternativer.

Det blir premieutdelig, samt andre spennende aktiviteter!

Festen er åpen for alle som er, eller kjenner noen som er interessert i seiling, og koster kr 100 per person for maten.
Ta med egen drikke!

Håper så mange som mulig har mulighet til å komme.
Påmelding gjøres på denne facebook siden, eller på e-post til turoghav@lillesand-seilforening.no

 

 

 

Resultater Ågerøya Rundt 2019

Vi hadde flott dag på vannet, og selv om vi godt kunne hatt mer vind, så tror jeg alle hadde en veldig fin seiltur.

Vi grattulerer:

«Igland Garasjen» – Team GSF med kapten August Austefjord med seier i stor klasse

«Kristina» med kaptein Øystein Kristoffer Nilsen med seier i stor klasse.

(etter litt finregning på ratingen ble det en liten endring i forhold til resultatene som ble opplyst på festen)

Oppdatering (04.10.19):
Etter lang overveiing har vi gjort noen få oppdateringer. Det har blitt hentet en ny rating for Omega’en til Øystein, som kun gjør resultatlista litt mer spennende. Milen var i de foreløpige resultatene ratet uten Genaker, men ryktene sier at denne ble brukt. Derfor endres ratingen til vanlig rating. Dette gjør at «Albin» rykker en plass opp.

 

DSC 4139
Aperture: 8Camera: NIKON D3200Iso: 100Orientation: 1
« 2 av 43 »

Ågerøya Rundt – 2019

Tradisjon tro arrangerer Lillesand Seilforening Ågerøya rundt regattaen Lørdag 21. September.

Med dette setter vi et verdig punktum for årets seilsesong!

Etter regattaen blir det middag og seilerfest på klubbhuset på kokkenes.

Påmeldingen i år blir superenkel!
Send en epost til turoghav@lillesand-seilforening.no med
– Navn
– båtnavn
– båttype
– rating
– ca antall deltakere på festen

Betal startavgiften på Vipps til nr 111572
Hvis du ikke har vipps, gi beskjed i mailen, så får du en faktura.

 

Seilnr
Båtnavn
Båttype
Rating
Navn
NOR 5175 Kristina Omega 30 0,798 (Uten SPI) Øystein Kristoffer Nilsen
NOR15690 Lady First First 30 0,961 Ranveig Andersen
IGLAND Igland Garasjen Melges 24 0,9870 August Austefjord
NOR 14392 Milen Hanse 320 0,8384 (Uten SPI)
0,8854 (Med)
Vidar Ljungstrøm
NOR285 RedRock Melges 24 0,9870 Thomas Frigstad
NOR4604 Linus Wasa 360 0,9184 Gunnar Anderssen
NOR10934 Smilla Oceanis 331 0,915 Trond Kvarenes
NOR10323 WeFix MaxiRacer 0,8710 Karin Mets
NOR599 Choco H-Båt 0,8250 Bjørnar Christiansen

Se forøvrig invitasjon og seilingsbestemmelser:

Red Rock i NM Melges 24

LSF – Red Rock Sail team seilte sin første NM i Melges 24 i Askøy.
Mesterskapet bydde på ekstreme vindforhold og et bredt spekter av opplevelser. Laget bestod denne angen av Lars Nicolay Løvdal (fordekk), Wenche Talloen (midt), August Austefjord (fokketrim), Aleksander Gauslaa (gennakertrim) og Thomas Frigstad (ror). Seilingen på fredagen var en ekstrem opplevelse, med vindkast på over 20 m/s. August fikk opp vindmåleren i en av de verste bygene, og fikk målt 21,9 (!) m/s. Arrangøren mente at de kunne sette i gang en regatta, så det ble da startet et race. Red Rock hang rimelig godt med, selv om de var rimelig undervektige, med en gjennomsnittsvekt på 64 kg, og totalt 320kg. Dette er da rimelig langt i fra maks/ideal vekten på 375. Kryssen var tung, men da vi først fikk heist spinnaker, så var det bare å holde seg fast. Det er ikke hver dag man begynner å plutselig akselerere når man ligger med en fart på 18 knop, og plutselig er over 20 tallet på nesten flatt lens. De lå lenge på en topp 10 plassering helt frem til siste lensen når det kom et kraftig kast og sendte de inn i en broach. Når de så kom ned til bunnmerket, så kom det en kraftig regnbyge, som sendte med seg 20 m/s, og dette gjorde at båten ikke lenger var manøvrerbar, og Red Rock + ganske mange andre båter, dreiv ned til moloen og dypvannskaia. Sistnevnte kom rimelig fort, og båten ble most mellom to andre båter. Alle ombord fikk rimelig panikk, og heldigvis kom oss unna med bare noen skjønnhetsriper. Teamet hadde da fått ned alle seilene, og satt kursen innover for å unngå å ødelegge utstyr. LSF fikk da riktig nok en DNF i 1 race. Det kunne gått verre… Noen knakk en mast, andre ødela seil, andre badet. Det var vel estimert skader på mellom 300.000 – 500.000,- denne dagen.
På lørdagen bestemte arrangøren fornuftig at det ble ikke seilt noen regattaer. Vindforholdene på lørdag var ganske likt som fredagen, og teamet hadde heller en hyggelig runde med bowling sammen med et lag fra Askøy.
Søndagen ble det bedre forholdt og seilt igjen, og det ble gjennomført 4 seilaser. Teamet var ikke veldig fornøyd med resultatene. De endte til slutt opp på en 21 plass (av 28), med serien DNF (Did Not Finish), 14, 23, 13, UFD (tjuvstart).
Selv om vi ikke helt hadde forholdene og helgen, så har vi fått god trening til siste stevne i Seilsportsligaen neste helg i Trondhjem, der det er mye som står på spill siden LSF kan rykke opp til Elite serien.
Laget som skal stille der er juniorer Aleksander Gauslaa og Thomas Frigstad sammen med veteraner Thor Bylund og Ove Bessesen. (Sistnevnte seilte seg inn til en respektabel 6 plass i NM sammen med sitt lag)
Følg med neste helg på Seilsportsliga Stevne 4 , Trondheim  !

Åpen dag – Lørdag 31. August

Lillesand Seilforening inviterer til åpen dag Lørdag 31. August fra 11 til 14.

Vi ønsker ALLE velkommen til å se hva som foregår i disse flotte lokalene ytterst på Kokkenes.

Lurer du på noe om seiling generelt eller våre undergrupper spesielt er det bare å ta turen innom!

Vi oppfordrer særlig alle som er litt nysgjerrige på Onsdagsregattaene til å ta en tur!

 

Red Rock Sailing team’s 3. stevnet i Norsk Seilsportsliga – Arendal

17-18. August gikk Norsk Seilsport Liga stevne nr 3 av stabelen i regi av Arendals Seilforening. Lillesand Seilforening sitt «Red Rock sailing team» var klare for en hektisk helg med J-70 seiling på byfjorden i Arendal. Regattaene seiles med «J-70», en 22 fot stor regattabåt. Det seiles med 4 personer ombord, så det ble byttet rundt på mannskapet i LSF båten mellom regattaene.

LSF seilere på temaet denne gang var:

 • Thomas Frigstad (rormann lørdag)
 • Aleksander Gauslaa (rormann søndag)
 • Daniel Emil Egeberg Hansen (gennaker/fordekk)
 • Wenche Talloen (gennaker/fordekk)
 • Helle Øren-Svensen (fordekk)
 • Ove Bessesen (taktikk/trim)

Opptakten til regattaen ble ikke helt ideell. Værmeldingen gikk dessverre «inn» og det blåste opptil 16 m/s inn Galtesund mot Arendal og regattabanen. Dette er langt over forsvarlige forhold å seile regatta i på så korte baner nærme land. Starten ble derfor utsatt 4 timer til kl 13 da vinden endelig dreide og løyet ned til mer forsvarlige 6-7 m/s.

Når seilerne endelig kom på vannet beit Team Red Rock godt fra seg, og endte dagen med serien 3-1-OCS-3 (OCS: On Course Side=tjuvstart). Det merkes nok at LSF temaet denne gangen var ganske lette, en ulempe når båten skal ries ned av mannskapet. For flere av seilerne var det også både første gang de seilte regatta sammen og første gang i denne båttypen, så resultatet var «godkjent pluss» – selv om det var surt med en OCS/tjuvstart og 6 ekstra poeng i sammendraget. En vel fortjent «pinne» (1. Plass) i andre regatta var dagens høydepunkt!  Det var også en heiagjeng fra jollegruppe som koste seg stor i båt rett ved toppmerke og så på sine seilehelter som presterte så bra på banen.

På søndagen var situasjonen omvendt av lørdagen, det var vindstille og dermed ble det ny utsettelse av regattaen. Etter et par timer satt endelig en fin bris inn fjorden og temaet var klare i 1. regatta for dagen. Denne gang med Aleksander ved roret, et planlagt bytte av rormann da Thomas hadde andre forpliktelser. Vindforholdene var nå rolige med ca. 4-5m/s. LSF Team Red Rock hadde nå blitt varmere i trøya, mer samkjørte og dro til med resultatene 2-2-5-2-1. Dette er et resultat godt over forventningene! Den irriterende 5. plassen kom som et resultat av en litt uforskyldt protest med påfølgende straff etter at LSF ledet regattaen frem til kun 100m igjen før målgang. Igjen noen irriterende ekstrapoeng i sammendraget, men en ny «spiker» i siste regatta veide opp!!

Totalt havnet LSF på en 6. plass i regattaen, men gikk i sammendraget i hele Seilsport ligaen opp til en foreløpig delte 4. plass.

Alt i alt var det en meget fornøyd gjeng fra LSF Red Rock som gikk i land på søndagen. Ikke bare var det flere helt ferske J-70 seilere ombord. Teamet var et at de aller letteste teamene, ingen fordel i en rank båt med mye seil. Og med en gjennomsnittsalder om bord på ca. 16år (om man ser bort fra Bessesen 😉 ) er seilingen og resultatene imponerende. De unge seilerne hadde en flott læringskurve og fremviste båthåndtering og regattaseiling langt over det man hadde forventet, noe resultatene viser. Det også er tydelig at treningen med Melges 24 hjemme i Lillesand har vært veldig nyttig.

LSF Team Red Rock takker sine sponsorer og Arendal Seilforening for en vel gjennomført regatta og ser nå fram til siste runde i Seilsportligaen som går av stabelen 7-8. september i Trondhjem men først stiller teamet med Red Rock I i NM-Melges24 på Askøy/Bergen 30.aug- 1.sept

OB

LSF Sommer Brettkurs er gjennomført

2 flinke LSF trenere organiserte en lynkurs brettseiling for 7 (ny)begynnere på LSF seilbasen. Vinden var akkurat passe og alle fikk seg en god økt på vannet og klarte seg helt greit (etterhvert). Nå kan alle dra ut selvstendig på vannet og øve seg mer med utstyret som LSF har tilgjengelig for sine medlemmer.

Takk Emil og Eivind ,vi satser på en kurs til snart

Alle som er interessert i å ta opp brett seiling kan ta kontakt med brettgruppe for mer informasjon

 

Red Rock Sailing team’s 2. stevnet i Norsk Seilsportsliga

I Skt. Hans helgen ble det andre stevnet i Norsk Seilsportsliga 2019 avholdt på Hankø. Laget til LSF Red Rock sailing team bestod av Thomas, Nikolai, Wenche og Dave denne gangen.

Banen var i trange inne-området med begrensninger på alle sider. På lørdag var det friske forhold, og for første gang i seilsportsliga ble seilt uten gennakeren. LSF laget hadde litt problemer med båtfart på kryss og uten gennaker er det nesten umulig å overta på lensen.

På søndagene ble det heldigvis bedre forhold, og laget seilte godt med gennaker denne gangen. Noen uheldige situasjoner i de siste 2 regattaene førte til at LSF ramlet fra 5 til 7 plass overall i stevnet.

Overall plassering i 1. divisjon er nå 6. plass for LSF

Sommer 2019 – LSF Brett kurs

Brettgruppa holder normalt nybegynnerkurs i brettseiling hver vår. Dette er et kurs på 4-5 timer der deltakerne lærer det grunnleggende for å kunne bruke et seilbrett.

Etter store suksessen forrige gang gjentar brettgruppa:

 Innføringskurs i brettseiling, der man lærer det grunnleggende om å rigge og seile et seilbrett.

Kurset passer for voksne og ungdom fra ca 12år og oppover.

Tid: Torsdag 4. juli 2019, kl 17-21

Sted: Lillesand seilforening, Kokkenes 31

Pris: medlemmer 300,- ikke-medlemmer: 650,-

Kursholdere: Eivind Bjorå og Emil Evnum Påmelding:

Påmelding gjøres per epost til emil.evnum@gmail.com 

OBS: Begrenset antall plasser.
Utstyr: LSF stiller med brett og seil. Vi har også en del vester. Ta med egen våtdrakt.

Medlemer kan låne brett gratis etter endt av kursen

Red Rock Sailing team’s 1. stevnet i Norsk Seilsportsliga

I pinsehelgen ble det første stevnet i Norsk Seilsportsliga avholdt på Aker brygge i Oslo. Laget til Lillesand Seilforening; Red Rock Sailing team bestod av Thomas, Aleksander, Helle, Daniel og Thor.

Forholdende var ganske krevende, med alt fra 2-8 m/s og mye skift og slengete vind. Det har vært en bratt læringskurve med trial & error, men laget endte på en helt akseptabel 6. plass

 

norwegianleague2019.sapsailing.com

LSF Red Rock Sailing team skal ut i ilden igjen på Hankø 22-23 juni

Red Rock Sailing Team i Seilsportsliga 2019

Fire LSF junior seilere kvalifiserte seg siste helg i Sandefjord for Seilsportsliga 1. Divisjon 2019.

Vi gleder oss til å følge LSF-Red Rock Sailing team som nå skal delta i 4 stevner i 2019. Startfeltet er satt sammen av noen av norges beste seilere som representerer seilforeninger fra hele Norge.

Stevne Eliteserien & 1.divisjon
# 1 -Oslo 9.–10. juni
# 2 -Hankø 22.- 23. juni
# 3 -Arendal 17. – 18. august
# 4 -Trondhjem 7. – 8. september

Onsdagsregatta 15. Mai 2019

Onsdag 15. Mai gikk årets første onsdagsregatta av stabelen.

Vi hadde en flott utaskjærs regatta i solskinn, men med litt lite vind.

Resultater (utregnet tid):
1. Breeze 1.12.57
2. Zigomar 1.16.36
3. Lady First 1.25.27
4. Smilla 1.33.04

Etter regattaen var det grilling småprat og grundig analyse av taktikken på klubbhuset.

Vi håper enda flere båter stiller neste uke!
Påmelding gjøres her:

 

Red Rock Sailing Team’s første regatta

Red Rock Sailing Team har seilt sin første regatta i Grimstad: Sørlands cup 1. En 6. plass av 8 deltakere var resultatet.

En bratt lærekurv inkluderte ‘krangel’ med startbåten og en seiler som gikk på svømmetur halvveis seilåsen.

Kommentar fra en av de erfarne Melges24 seilerne fra CCSF (vinneren). «dere seilte imponerende bra til å være helt ferske i Melges 24»

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Alt med alt var det en lærerik helg for teamet og de skal trene på hva de har oppdaget på banen og så forberede seg så godt som mulig på kvallik helg for Seilsportsliga 25-26 mai i Sandefjord

LSF Sommer Seilskolen 2019

LSF Sommer Seilskolen 2019 er nå fullbooket.

Du trenger ikke å kunne seile fra før men du må selvølgelig kunne svømme.

Seilskole er åpen uke 26 , 27 og 28.

 

Pris : Kr. 2900,- pr deltaker pr uke / Kr. 2600,- ved medlemskap i LSF.

Varighet fra 09.00 – 16.00 mandag til fredag.

For påmelding og spørsmål: Karin Joyce Mets,  Leder av Jollegruppa

mob. 95189662

seilskolen@lillesand-seilforening.no

 

Felles båtutsetting på Kokkenes 2019

Våren er i anmarsj og det begynner å bli tid for vårpuss og båtuttak på Kokkenes.

I år blir det felles båtløft m Flaa kran & transport på følgende dager

Tirsdag 23. April

Torsdag 2. Mai

Kontakt Kristen Flaa på telefon 91563655 for å avtale tidspunkt. Førstemann til mølla…

Vi minner om at

– Frist for å få sjøsatt båt og ryddet etter seg er søndag 5. Mai kl 16.00

– Det er den enkelte båteiers ansvar å rydde opp etter seg. Gjenstående opplagsutstyr blir fjernet/kastet etter at leieperioden utløper.

– All utsetting av båter på Kokkenes SKAL avtales med Kristen Flaa. Ingen unntak.

– Man må avtale tid på forhånd for båtløft

Er det andre spørsmål etc. så ta gjerne kontakt med undertegnede

Mvh

Ove Bessesen

Lillesand Seilforening

Tipper du?

Send SMS GRASROTANDELEN 892396272 til 60000

Har du Spillerkort? Norsk Tipping gir inntil 7% av spilleinnsatsen din til Lillesand Seilforening hvis du melder fra hos kommisjonæren, norsk tipping’s webside eller via SMS! Gjør det nå, mens du husker det. Hent frem mobiltelefonen du er registrert med hos tippekommisjonæren eller lån telefonen til onkel, tante, far eller mor som du vet at tipper og vil støtte oss. Send SMS GRASROTANDELEN 892396272 til 60000 Alternativt, si ifra hos kommisjonæren at du vil støtte Lillesand Seilforening

–Du kan lese mere om Grasrotandelen på Grasrotandelen.no.

LSF i Seilsportsliga

LSF har en hyggelig melding at vi har gått inn samarbeidsavtale med Red Rock AS  for å satse på seilsportsliga

(se video) og det skal være en kick-off møte Tirsdag 12. Mars kl.1800 på LSF base hvor vi skal diskutere våre planer for 2019 sesongen.
For dette prosjektet har vi klart å skaffe oss en Melges 24 som treningsbåt.
LSF utfordrerer alle aktive LSF seilere å være med på dette profesjonelle prosjektet, vi har plass for flere i teamet
Les litt mer her: presentasjon om hvordan vi tenker å få dette til for å bli en stor suksess

Håper å se mange av våre seilere
hilsen Seilsportsliga prosjekt team

Sesongstart 2019 av Jollegruppa Lillesand Seilforening samt nybegynner kurs.

Lørdag 30.03.2018 starter vi i Lillesand Seilforening med Jollegruppa igjen. Da åpner vi også for nybegynnere! Kurset passer for jenter og gutter i alderen 8 til 14 år. Men også eldre barn er velkommen, vi finner en båt som akkurat skal passe til deg! Alle kan komme for å prøve seg i svømmehallen, du trenger ikke være medlem av seileklubben! Bare kom og bli med!

Første lørdag skal vi starte med trening i svømmehallen samt informasjon til foreldrene. Lørdag etterpå blir det førstehjelp og kullseilings trening.

Trening i Lillesand svømmehallen (Møglestu): lørdag 30.03 og lørdag 06.04  : 14.30 – 16.30

Vanlig trening på Kokkenes: fra 30.04 (etter påske) hver tirsdag  17.00 – 19.00

Se Terminliste jollegruppa 2019

For mer informasjon og påmelding:

Karin Mets, leder Jollegruppa LSF
jollegruppa@lillesand-seilforening.no
tlf : 95189662

Innkalling til LSF årsmøte 2019

Årsmøtet blir onsdag 27. februar 2019, kl. 18.00 på klubbhuset, Kokkenes.

Saker til årsmøtet må sendes til leder@lillesand-seilforening.no senest 2 uker før årsmøtet. Alle saker og revidert regnskap blir lagt ut på hjemmesiden for innsyn innen onsdag 20. februar, en uke før møtet.

Når vi er gjennom agendaen blir det servering av pizza

Agenda:

 • Behandle årsmelding
 • Behandle regnskap i revidert stand
 • Behandle innkomne forslag og saker.
 • Fastsette kontingent
 • Vedta budsjett
 • Behandle organisasjonsplanen
 • Valg

 

Vel møtt!

Styret

Åpen medlemskveld – Ferieseilas i vesterled og bankinfo

På 23. Januari skal vår hovedsponsor, Lillesand Sparebank, informere kort om sine tilbud. Deretter er det tid for pizza og et spennende foredrag av Tor-Kristian Øines.

Gratis adgang. Ingen bindende påmelding, men fint om du kan trykke på «skal» på Facebook så vi vet omtrent hvor mange som kommer.

Hvorfor ikke planlegge neste ferieseilas litt utenom det de fleste gjør?

Fra Lindesnes til Skottland er det mindre enn 60 timers seilas. Hvorfor ikke gjøre som Øines har gjort ved flere anledninger ved å feriere i vårt naboland på andre siden av Nordsjøen?

Som han selv sier:
«Når man er helfrelst på noe så deler man så gjerne med andre. Kanskje også andre da vil bli inspirert til å søke opplevelser utenfor «den slagne landevei». Man blir nærmest som en misjonær å regne der man prediker det man har erfart. Det er sagt at «… om du føler deg oversett, uteglemt og ensom – kjøp en hund». Jeg tilføyer så gjerne: «eller seil til Skottland». I «vesterled» får man kongelig mottakelse. «Alle» vil snakke med deg, mange har slekt, kolleger eller venner i Norge. Og mange er nordmenn som ble tilbake etter krigen.

Skotsk natur er også veldig annerledes enn den norske. Skottland ser mange steder nesten ut som en avskåret bløtkake med 20-50 meter høye klipper rett opp fra sjøen. Andre steder blir man slått over hvor «mykt» og frodig landskapet er. For ikke å snakke om noen av de mer enn 3.000 borgene og slottene i landet, de katedralaktige fyrene og de fargerike landsbyene.

«Skottland Rundt på 80 minutter» er rikt illustrert med egne bilder samt noen illustrasjoner som «våre venner hos Google» hadde liggende. Jeg vil her si litt om praktiske forhold rundt nordsjøkryssingen, liste opp nyttig litteratur og presentere stedene vi besøkte gjennom Caledonien Canal via Oban og nordover til rundingen av Cape Wrath, videre gjennom Pentland Firth og til Wick før hjemseilasen».

Hva med å gjøre årets sommerseilas til en seilas man vil minnes i mange år etterpå? LillesandsSparebank

Her finner du LINKER OG NETTSIDER

Strandryddeuke

Strandryddedagen er Norges største kollektive ryddedugnad. Alle som bryr seg om og bruker kysten kan her gjøre en innsats for å gjøre det rent, pent, trygt og trivelig!

Lillesand seilforening har tatt på seg å rydde strendene på Saltholmen, Store og Lille Malmen og Humløya.

Aksjonen pågår f.o.m mandag 1. mai t.om. lørdag 6.mai.

Mandag-fredag kan medlemmene dra ut selv, mens vi prøver på et felles opplegg på lørdag.

Mandag-fredag:

 • De som har båt selv kan bare dra ut og rydde.
 • Si gjerne fra til Asle om hvor dere har rydder, slik at vi har oversikt. asleorama@gmail.com, mob 928 111 34.
 • De som ønsker det kan låne klubbens Askeladden eller lille RIB. Ta i så fall kontakt med Asle, som har oversikt over når de er ledige.
 • Søppelsekker finnes ved klubbhuset
 • Fint om dere kan ta med de fulle søppelsekkene tilbake. Kan settes ved klubbhuset. Om de er for mange/store til å ta med tilbake, si fra til Asle om hvor de står, så formidler han til skjærgårdstjenesten som kan hente dem.

Bli medlem!

Ved å være betalende medlem i Lillesand Seilforening er du medeier og bidragsyter til seilmiljøet rundt vår fine seilbase i Lillesand.

–          Du støtter aktiviteter for barn og unge med fokus på trygg og positiv bruk av sjø og natur

–          Du kan fritt låne SUP-brett og seilbrett

–          Du kan låne båter etter avtale

–          Du kan delta på kurs, regattaer, seilskole og andre arrangementer, og få medlemsrabatt

–          Du får en eksklusiv mulighet til å leie seilbasen til private arrangementer. (Forutsetter at du har vært medlem i minst 1 år)

–          Du får medlemsrabatt på vinteropplag på Kokkenes

–          Du får halv pris på medlemskap i Saltholmens venner

–          Du får medlemsrabatt hos utvalgte butikker

Satser:

Familie: 600,-
Voksen: 500,-
Junior: 250,-
Støtte: 300,-
Kursavgift jollegruppa m/leie av jolle:
(150,- i rabatt dersom du seiler egen jolle)
900,-
Treningsavgift Seilsportsliga 900,-
Deltakelse onsdagsregattaer tur og hav vår/høst: 300,-

Du kan melde deg inn på linken Bli Medlem

 

 

Spørsmål? kontakt medlems administrator Torgrim Andersen.

medlem@lillesand-seilforening.no /975 59 347

 

Lik oss på Facebook!

Vår hjemmeside holdes løpende oppdatert med informasjon og resultater, men vi deler mye mer bilder og resultater på vår Facebook side. Her er det også mulig å diskutere ulike temaer eller hanke inn nye mannskaper. Det er ikke nødvendig med en facebook konto for å lese informasjon.