Lillesand Sparebank Cup 2017

En strålende avslutning av jollegruppa for sesong 2017. Utradisjonell har vi vært til Aquarama og koste oss skikkelig ! Vi var 19 stykker i vannet samt har vi delt ut premier til Lillesand Sparebank Cup.

Resultater Lillesand Sparebank Cup OPTI:
1. Astrid Longnes
2. Adrian Corneliussen
3. Marie Longnes
4. Henny Paulsen

Resultater Lillesand Sparebank Cup LASER:
1. Wenche Talloen
2. Daniel Egeberg Hansen
3. Kaja Malmbekk
4. Tobias Frigstad

Super bra seilt alle sammen !
Regner med en spennende 2018 sesong med både gamle og mange nye seilere på lista !
Seilerklem og takk for dette året ! Karin

Seilingens dag 2. September- Åpen dag

Lørdag 2. September klokken 11:00 til 15:00

Åpen dag med flere aktiviteter. Kom og ta en titt, og prøv det du ønsker!
• Mulighet for å prøve:
o Jolle-seiling
o SUP – Stand Up Paddle
o Brettseiling
Samtidig arrangeres Lillesand Sparebank Cup i jolleseiling.
• Kiosksalg
Velkommen!

Begynnerkurs brett seiling

Etter store suksessen første gang gjentar brettgruppa:

Innføringskurs i brettseiling, der man lærer det grunnleggende om å rigge og seile et seilbrett.

Kurset passer for voksne og ungdom fra ca 12år og oppover.

Tid: Torsdag 7. September, kl 17-21

Sted: Lillesand seilforening, Kokkenes 31

Pris: medlemmer 200,- ikke-medlemmer: 600,-

Kursholdere: Eivind Bjorå og Emil Evnum Påmelding:

Påmelding gjøres per epost til emil.evnum@gmail.com

OBS: Begrenset antall plasser.
Utstyr: LSF stiller med brett og seil. Vi har også en del vester. Ta med egen våtdrakt.

LSF Sommer Seilskolen 2017

Vi i Lillesand Seilforening har gleder av å invitere alle gutter og jenter, som har lyst til å seile, på seilskole i sommer 2017. Du kan bli med på seilskole fra du er 7-8 år men du må kunne svømme.

Vi holder kurs uke 26, 27 og 28.

Uke 26 og 27 er  full booket. Derimot er det fult mulig å bestille til uke  28.

Pris : Kr. 2900,- pr deltaker pr uke / Kr. 2600,- ved medlemsskap i LSF
Varighet : fra 09.00 – 16.00 mandag til fredag.

For spørsmål ta kontakt med

Karin Mets, Jollegruppa
seilskolen@lillesand-seilforening.no

Nybegynnerkurs Optimistjolle

Seiling er for alle, og er en aktivitet du kan drive med videre hele livet. For å lære å seile optimistjolle er det best hvis du er mellom 8 og 14 år gammel. Optimist er en lettseilt båt for barn. Optimist er populær båt, og er en stor klasse både nasjonalt og internasjonalt.
Lillesand Seilforening starter nybegynnerkurs tirsdag 23.05 klokka 17.00
– Nybegynnerkurset går over 5 uker, fram mot sommeren
– Du trenger ikke å være medlem av seilforeningen å delta
– Alle få tildelt sin egen jolle i den periode
– Kurset er hver tirsdag fra 17.00 – 19.00

Vår erfaring er at de aller fleste liker å være ute på vannet i alle typer vind og vær – det er ikke vanskelig å lære seg seiling! Vi har dyktige trenere med erfaring. Du lærer respekt for sjøen men ikke å være redd for den. Husk du må være svømmedyktig.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og påmelding: jollegruppa@lillesand-seilforening.no
Karin J Mets, leder for jollegruppa i LSF : 951 89 662

Strandryddeuke

Strandryddedagen er Norges største kollektive ryddedugnad. Alle som bryr seg om og bruker kysten kan her gjøre en innsats for å gjøre det rent, pent, trygt og trivelig!

Lillesand seilforening har tatt på seg å rydde strendene på Saltholmen, Store og Lille Malmen og Humløya.

Aksjonen pågår f.o.m mandag 1. mai t.om. lørdag 6.mai.

Mandag-fredag kan medlemmene dra ut selv, mens vi prøver på et felles opplegg på lørdag.

Mandag-fredag:

• De som har båt selv kan bare dra ut og rydde.
  • Si gjerne fra til Asle om hvor dere har rydder, slik at vi har oversikt. asleorama@gmail.com, mob 928 111 34.
  • De som ønsker det kan låne klubbens Askeladden eller lille RIB. Ta i så fall kontakt med Asle, som har oversikt over når de er ledige.
  • Søppelsekker finnes ved klubbhuset
  • Fint om dere kan ta med de fulle søppelsekkene tilbake. Kan settes ved klubbhuset. Om de er for mange/store til å ta med tilbake, si fra til Asle om hvor de står, så formidler han til skjærgårdstjenesten som kan hente dem.

Oppstart Jollegruppe 2017

Lørdag 01.04.2017 starter vi i Lillesand Seilforening med Seilkurs for nybegynnere igjen. Kurset passer for barn i alderen 8 til 14 år.

Men også eldre barn er velkommen, vi finner en båt som akkurat skal passe til deg !

Lørdag 1.april skal vi starte med trening i svømmehallen samt informasjon til foreldrene.

Trening i svømmehallen (Møglestu) : lørdag 01.04 og 22.04 14.30 – 16.30

Vanlig trening på Kokkenes : hver tirsdag fra 25.04 17.00 – 19.00

(se terminliste)Vi har plass til noen flere barn i Jollegruppa, så om du kjenner noen som har lyst til å begynne å seile sier fra til de at de kan komme for å prøve seg

For mer informasjon og påmelding :

Karin Mets, leder Jollegruppa LSF
jollegruppa@lillesand-seilforening.no
tlf : 95189662
Dette blir gøy !!!

Tipper du?

Send SMS GRASROTANDELEN 892396272 til 2020

Har du Spillerkort? Norsk Tipping gir 5% av spilleinnsatsen din til Lillesand Seilforening hvis du melder fra hos kommisjonæren eller via SMS! Gjør det nå, mens du husker det. Hent frem mobiltelefonen du er registrert med hos tippekommisjonæren eller lån telefonen til onkel, tante, far eller mor som du vet at tipper og vil støtte oss. Send SMS GRASROTANDELEN 892396272 til 2020 Alternativt, si ifra hos kommisjonæren at du vil støtte Lillesand Seilforening

–Du kan lese mere om Grasrotandelen på Grasrotandelen.no.

Lik oss på Facebook!

Vår hjemmeside holdes løpende oppdatert med informasjon og resultater, men vi deler mye mer bilder og resultater på vår Facebook side. Her er det også mulig å diskutere ulike temaer eller hanke inn nye mannskaper. Det er ikke nødvendig med en facebook konto for å lese informasjon.